Takläggare i Stockholm

En takläggare i Stockholm hjälper gärna till med taket oavsett material. I Sverige behöver takläggare ha mycket god kunskap. Vårt varierande klimat och den stora variationen på material som används till tak kräver att man kan mycket. Därför bör man alltid anlita en takläggare när man vill byta eller ska reparera sitt tak. Väljer man själv att reparera sitt tak kan det leda till skador som rör mer än bara taket. Dessutom är det många försäkringsbolag som inte täcker husarbeten som utförs av något som inte är certifierad.

Tjänster av takläggare i Stockholm

Kontaktar du en Betydelsefull takläggare stockholm har de ett enormt tjänsteutbud. Huvudfokus ligger på takläggning, och det är av alla olika slags material. Klassiskt tegeltak, tegelbetong, papptak, dubbelfalsat plåttak eller shingeltak. Oavsett vilket material man planerar att lägga kan takläggaren i Stockholm lägga det. Övriga tjänster är:

Takrenovering

Har en platta ramlat eller liknande räcker oftast en mindre renovering av taket.

Installation av solceller

Är man intresserad av att installera solceller som energikälla kan man få hjälp att installera dessa.

Takmålning

Har man ett målat tak som börjar se tråkigt ut är det dags att måla om. Kontakta en takläggare för att få taket ommålat på ett säkert sätt.

Snöskottning och takstädning

Är rännorna fulla av löv eller ligger det mycket snö på taket? Oavsett vad man vill ha hjälp med kan en takläggare ordna detta på ett säkert sätt åt en. Att gå på taket är farligt, därför kan det vara smart att be om hjälp med städning och skottning.

Byte av stuprör

Håller inte rännan tätt eller börjar se tråkig ut kan det vara dags att byta denna.

Kontakta takläggare i Stockholm så fort ett tak-relaterat projekt dyker upp. Inget är för litet.

Snörasskydd till vintern

Har man mycket snö på vintern kan det vara smart att installera ett snörasskydd. Ett snörasskydd är en anordning som håller snö och is från att ramla ner från taket. Det ser ut som ett räcke som sitter längst ner på taket. Har man problem med snöras kan takläggaren i Stockholm installera ett snörasskydd åt en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *