Microcement i Stockholm

Vill du göra om ditt golv, väggar, bänkskiva eller trappor i Stockholm så är microcement ett bra alternativ för detta. Fördelen om du är bosatt i Stockholm och anlitar ett företag som lägger microcement, även kallad designcement, så går det att lägga på de flesta ytor. Microcement finns i flertalet olika modeller samt färger att välja bland, därför kommer du med största sannolikhet att hitta något i din smak. Utöver många valmöjligheter med microcement så är den även slitstark med lång hållbarhet samt lätt att rengöra och fog/skarvfri. Dessutom kan microcement användas för utomhusbruk på terrasser, verandor och i vissa fall även på fasader.

Badrum microcement i Stockholm

De vanligaste samt populäraste användningsområdet av microcement i Stockholm är badrummet. Dess moderna stil ger en mjukare känsla än om du skulle lägga klinkers i badrummet. Dessutom är Effektiv microcement stockholm lätt applicerat och kan läggas på befintligt klinkergolv i badrummet. Microcement är anpassad för att tåla vatten samt fukt och är 100% vattentätt vilket gör denna produkt till en favorit när det kommer till badrum. Finns det intresse att lägga golvvärme under microcementen så är inte det några problem.

Kostnad microcement i Stockholm

Eftersom du inte behöver riva upp befintligt material när du lägger microcement i Stockholm så kan du komma undan billigare än om du var tvungen att exempelvis riva upp det gamla golvet. Detta leder till att de du anlitar för läggningen av microcement i Stockholm kommer med största sannolikhet att göra jobbet snabbare med färre timmar. Kostnaden av microcement varierar beroende på vilken tillverkare du väljer. Men skall en uppskattning göras på ungefär hur mycket det exempelvis kostar att renovera ett badrum på 10 kvadrat så landar det på ungefär 4000 till 5000 kronor. Att lägga microcement själv är inget att föredra då det kräver sin kunskap och därav är det alltid bra att anlita någon för bästa möjliga resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *