Förbered inför hemstädning i Stockholm

När du anlitar en städfirma för att utföra hemstädning av din bostad i Stockholm är det lätt att tro att de sköter allt och att du inte behöver lyfta ett finger. Visst är det en enorm avlastning att få hjälp med städningen men det finns vissa saker du fortfarande måste göra. Städfirmor brukar i regel inte göra allt som har med städning att göra. Exakt vad som ingår i städningen varierar från städfirma till städfirma.

Arbetsmoment vid hemstädning i Stockholm

Vissa städfirmor i Stockholm arbetar ett visst antal timmar när de utför hemstädning. Du bokar in städning under exempelvis tre timmar och städfirman gör vad de hinner under denna tid. En annan städfirma för Marknadsförd hemstädning stockholm har kanske tydligare specifikationer på vilka moment de utför vid hemstädning. Det är viktigt att du inte stirrar dig blind på vad din städfirma i Stockholm gör utan även att du tänker på vad de inte gör. Annars är det lätt hänt att glömma bort alla omkringliggande sysslor som behöver göras oavsett om du betalar för professionell städhjälp eller inte.

Vad städfirman inte gör

Några saker du behöver göra för att förbereda inför att din städfirma kommer hem till dig i Stockholm och utför hemstädning är att plocka undan saker och ting och plocka undan kläder. Leksaker, småsaker, smutstvätt, pennor, laddare och annat som kan ligga och drälla bör plockas bort innan städfirman kommer och städar. Det är kanske inte superviktigt att varje liten pryl är bortplockad men du bör räkna med att de inte kommer plocka bort sakerna åt dig. De vet inte var alla saker ska placeras och kommer troligtvis lämna dem på plats om ni inte avtalat om något annat. Du kan även bli ansvarig för att tvätta trasorna som städfirman använder när de städar hemma hos dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *