Romantisk dejt på plåttak i Stockholm

Det finns inte många lirare i Stockholm som skulle kunna lyckas med en romantisk dejt på ett plåttak. Men om du bara visste hur otroligt smart det är att få den bästa utsikten av sommarnattens stjärnhimmel. Det fungerar ju självklart bara om du har ett relativt platt plåttak i Stockholm, bostadsrättsföreningar brukar passa riktigt bra. Annars ramlar ni ju ner och det är inte lika romantisk stjärnhimmel på akuten eller bårhuset. Men jag ska ge dig med platt plåttak i Stockholm en grym guide för hur du ska lyckas med denna romantiska dejtkväll!

Massvis med kuddar på ert plåttak

Det första steget är självklart att ta upp massor med kuddar och filtar till taket som ni kan ligga på. Ett plåttak i Stockholm är inte superskönt att sitta och äta middag på om man inte har kuddar. Men med kuddar får ni Stockholms bästa utsikt på stadens skönaste säng! Och när ni väl gjort det mysigt på taket är det dags att ta fram det tunga artilleriet: hemlagad middag!

Det är väldigt viktigt att du plockar fram din inre Gordon Ramsey i kombination med din inre Zen. Det kanske låter som två motsvarigheter som inte går ihop, men det funkar om du själv tror på det. Så allt handlar egentligen om att göra det mysigt och laga en god middag.

Romantisk stämning på plåttak i Stockholm

Den sista pusselbiten som du absolut inte får glömma är värmeljusen. Dels för att det gör det lite varmare men främst för att det blir väldigt intimt och mysigt. Du kan till och med leda upp din parter på taket genom att lämna ett spår av värmeljus från er ytterdörr upp till taket.

Så du förstår att det finns väldigt mycket du kan göra billigt för att skapa en väldigt romantisk stämning. Jag skulle dock inte rekommendera att göra det här på alla hjärtans dag i februari. Det är lite för kallt för att sitta på ett tak och värmeljusen hjälper inte tillräckligt mycket…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *